+34 682799524

SANT FOST DE CAMPSENTELLES HOUSE

Villa reform project in Sant Fost de Campsentelles; Barcelona. A house of more than 200m2 of construction became a blank canvas for the owners of the house. A Rustic but at the same time modern style was presented as a challenge; insinuating the posible use of natural rustic materials  in spaces with a modern spatial configuration.

Revetments with the appearance of polished concrete, woods in natural tones and stones, were applied throughout the house; in walls, floors and furniture, offering a very palpable warmth to spaces. The design of a custom kitchen open to the dining room and living room; as well as the use of straight lines and shapes, bring a modern look that plays with the rustic appearance of the chalet, generating a magnificent balance.